Over

Vernieuwing, duurzaamheid en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden die kenmerkend zijn voor de op maat gemaakte interieurprojecten van Nieuwkoop International voor architecten, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, kapper/schoonheidsspecialistensalons en professionals.

Met nadruk op de hoogst mogelijke kwaliteit en verfijnde details, gebruikt Nieuwkoop International duurzame materialen zoals massief hout, fineer, multiplex, leder, kunstleder, edelmetalen en exclusief natuursteen

High-end toepassingen en producten worden geïmplementeerd in het complete interieur, zoals keukens, woonkamers, slaap- en badkamers.

De innovatieve benadering van Nieuwkoop International is te zien in de voortdurende focus op de ontwikkeling van nieuwe technologieën en investeringen in geavanceerde apparatuur. 

Het familiebedrijf, opgericht in 1974 heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door op deskundige wijze originele oplossingen, pure materialen en traditioneel vakmanschap te combineren in meubels en interieurontwerp.

Dankzij haar zeer  gepassioneerde team realiseert Nieuwkoop International zowel nationale als internationale interieurprojecten vanaf de initiële planningsfase tot aan de definitieve voltooiing.